Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Live streaming Ελλάδα - Μάλι (21:00) για το Μουντιάλ Νέων

Η μετάδοση από τη ΝΕΤ

Aθήνα
Τη νίκη που θα τις εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» Μουντιάλ U20 ψάχνει απόψε η εθνική Ελλάδας Νέων με αντίπαλο το Μάλι (21:00) στο «Kamil Ocak Stadium» του Γκαζιαντέπ. Η Ελλάδα με νίκη πάει στους 6 βαθμούς και αφήνει οριστικά από κάτω το Μάλι. Έτσι ακόμα και αν χάσει από την Παραγουάη την τελευταία αγωνιστική, δεν γίνεται να την περάσουν και οι δύο λατινοαμερικάνικες ομάδες. Συνεπώς θα βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σίγουρα στους «16». Σε live streaming από τη ΝΕΤ η αναμέτρηση και τηλεοπτικά από το Eurosport 2.
 Κώστας Σταφυλίδης (διάστρεμμα) και Δημήτρης Κωνσταντινίδης (γαστρεντερίτιδα) είναι αμφίβολοι και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθούν από τον Τσάνα. Στη θέση τους θα βρεθούν οι Μαρινάκης (πίσω δεξιά) και Κούρος (αριστερά). Απών από τον αγώνα με το Μάλι θα είναι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πομπέρτο Μορένο (Παναμάς), με βοηθούς ντους Ντάνιελ Γουΐλιαμσον (Παναμάς) - Κεϊτζέλ Κοράλες (Νικαράγουα) και 4ο διαιτητή τον Νεάντ Αλιούμ (Καμερούν).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Παραγουάη επιβλήθηκε του Μεξικού με 1-0.

Η βαθμολογία

1. Παραγουάη 4 (2-1)
2. Ελλάδα 3 (2-1)
3. Μάλι 1 (1-1)
4. Μεξικό 0 (1-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου