Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Είχε στο Λονδίνο μια δουλειά

Η 2α Ιουνίου 1971 δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού λόγω του Γουέμπλεϊ. Το gazzetta.gr σας θυμίζει με video την ιστορική παρουσία του τριφυλλιού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.


Διάβασε περισσότερα στο: Είχε στο Λονδίνο μια δουλειά (vids)! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on FacebookΕίχε στο Λονδίνο μια δουλειά (vids)!Οι πράσινοι του Φέρεντς Πούσκας έκαναν το έπος παίζοντας στον τελικό με τον Αγιαξ του Γιόχαν Κρόιφ και κανείς δεν δυσαρεστήθηκε πολύ που από το γήπεδο ο Παναθηναϊκό βγήκε ηττημένος από μια καλύτερη ομάδα. Από μόνη της η παρουσία του τριφυλλιού στον τελικό ήταν μεγάλο επίτευγμα και παραπάνω το μεγαλύτερο ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.
Η ολλανδική ομάδα επικράτησε με 2-0 με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με τους: Οικονομόπουλο, Τομαρά, Σούρπη, Καμάρα, Βλάχο, Ελευθεράκη, Καψή, Δομάζο, Φυλακούρη, Γραμμό και Αντωνιάδη. Από την άλλη ο Αίαντας έπαιξε με τους: Στούι, Βάσοβιτς, Σουρμπίρ, Χουλσόφ, Κρολ, Χάαν, Μιούρεν (46’ Μπλάνκεμπουργκ), Νέεσκενς, Κάιζερ, Κρόιφ και Βαν Ντάικ.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Βαν Ντάικ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Ανθιμος Καψής πέντε λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου