Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αγρια ληστεια στο Μεσαγρο της Αιγινας

Άγρια Ληστεία στο ΜεσαγρόΜε πρωτοφανή αγριότητα εισέβαλαν μέσα στο σπίτι  του και χτύπησαν  το βράδυ της 21/4 στην περιοχή του Μεσαγρού, γνωστό συμπολίτη μας.  Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως οι δράστες είναι αλλοδαποί. Και παρότι το θύμα μετά από απειλές και ξυλοδαρμό τους έδωσε τα χρήματα που είχε στο σπίτι, αυτοί με εγκληματική αγριότητα συνέχισαν να τον κτυπούν με έναν σιδερολοστό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε  νοσοκομείο του Πειραιά αφου με τις λιγοστες δυναμεις που του εμειναν καταφερε να συρθει μεχρι το τηλεφωνο για να ζητησει βοηθεια. Οι δραστες εφυγαν χρησιμοποιοντας το αυτοκινητο του θυματος.
 Οι αστυνομικες αρχες, βασιζομενες στα στοιχεια που εχουν συλλεξει και απο την μαρτυρια του θυματος, ερευνουν ακομα και για συμβολαιο θανατου.
Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της Βαγίας και του Μεσαγρού οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και γίνονται μάρτυρες στα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά κλοπών.  Δυστυχώς η μικρή δύναμη του αστυνομικού τμήματος Μεσαγρού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εκεί αστυνομικών, δεν επαρκεί να εποπτεύσει μια τόσο μεγάλη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου