Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κύκλοι Παναθηναϊκού: Tρία χρόνια μετά, ο Μαρινάκης δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη

"Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά φαίνονται ξανά οι φάσεις από το ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκης και τα αισχρά επεισόδια που ακολούθησαν σε βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού." Δείτε το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά.

Πώς ο Γιάννης Αλαφούζος «βούλιαξε» και την ΚαθημερινήΟξύτατη είναι η αντίδραση κύκλων του Παναθηναϊκού για τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά, και συγκεκριμένα για όσα είπε αναφορικά με τα ευτράπελα σε βάρος του Παναθηναϊκού πριν από τρία χρόνια, στο στάδιο Καραϊσκάκης.

"Τρία χρόνια μετά το ντέρμπι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη" αναφέρουν κύκλοι του Παναθηναϊκού και προσθέτουν : "Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά φαίνονται ξανά οι φάσεις από το ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκη και τα αισχρά επεισόδια που ακολούθησαν σε βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού.

"Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει το θράσος να εγκαλεί τον κύριο Αλαφούζο να αποδείξει όλες τις ομορφιές που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να "πανηγυρίζει" γκολ οφσάιντ στις καθυστερήσεις. Η επιστήμη σηκώνει και πάλι τα χέρια ψηλά, αλλά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν πως κάτω στον Πειραιά όχι απλά δεν προσπαθούν να τα κουκουλώσουν αλλά τα… χαίρονται κιόλας, ζώντας σε ένα δικό τους κόσμο!". καταλήγουν κύκλοι του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου