Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Το κρίσιμο ραντεβού του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα


Aθήνα
Eνα από τα πιο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια των τελευταίων ετών δίνει απόψε (ΝΕΤ, 21:45) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται στο «Ροσαλέδα» από τη Μάλαγα, πρώην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League. Με 4-2-3-1 και Χριστοδουλόπουλο στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθούν οι «πράσινοι».

Ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους θα ισοδυναμεί με οικονομική... λύτρωση, κάτι που γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές.


Στην προσπάθεια να λύσει τον Γόρδιο δεσμό και να αφήσει εκτός ομίλων τη ομάδα που πέρσι τερμάτισε 4η στην primera division, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει και την συνδρομή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που μέχρι χθες κρινόταν ως αμφίβολος.


Ο Πορτογάλος δεν θα αλλάξει το σύστημα και θα διατηρήσει το 4-2-3-1, ενώ δεν θα κάνει και ιδιαίτερες παρεμβάσεις στην ενδεκάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελείται από τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη του νίκη σε ισπανικό έδαφος. Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις 1 ισοπαλία και 11 ήττες απέναντι σε ομάδες που προέρχονται από την Primera Division. Συγκεκριμένα, το θετικό αποτέλεσμα του «τριφυλλιού» ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2009 κόντρα στη Βιγιαρεάλ στη φάση των «16» του Champions League.


Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος, Τόνι Σαπρόν, που έχει σφυρίξει και στο παρελθόν παιχνίδι του τριφυλλιού. Αυτό με τη Ρουμπίν στο Καζάν στις 2 Νοεμβρίου 2010, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League.


Τότε οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0, ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν και ο πρώτος του Γάλλου διαιτητή στη διοργάνωση.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου