Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Το γιόρτασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, επιστροφή στις 17:00

Σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Τουρκίας γιόρτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, γεγονός που οδήγησε και σε αλλαγή πλάνων αφού η επιστροφή τους στην Ελλάδα θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας και όχι στις 11:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Τα «τρομερά μωρά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς πανηγύρισαν στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο και λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα πήγαν στο κλαμπ «Reina» για να πανηγυρίσουν δίπλα από τον Βόσπορο...

Το πάρτι των παικτών του Ολυμπιακού άρχισε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, συνεχίστηκε στα αποδυτήρια όπου μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις ακολούθησε... μπουγέλο, τραγούδια, ακόμα και... τσιφτετέλια.



Στο ξενοδοχείο «Polat» όπου διαμένουν και οι τέσσερις ομάδες του Final 4, ο Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του και σέντερ του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ με τον Αμερικανό να αγκαλιάζει τον «Kill Bill» και να του δίνει συγχαρητήρια.

Κάτι αντίστοιχο έγινε ανάμεσα και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους δύο κουμπάρους να τα λένε στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν από τον ξενοδοχείο με προορισμό ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Τουρκίας, το «Reina», το οποίος βρίσκεται δίπλα στον Βόσπορο. Μάλιστα με την άφιξη της ομάδας άρχισε να παίζει από τα ηχείο ο ύμνος του Ολυμπιακού!

Το γλέντι των παικτών κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες (περίπου ως τις 6:00) και για τον λόγο αυτό άλλαξαν τα σχέδια της επιστροφής. Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 11:00, η έξοδος αυτή ανέβαλε για λίγες ώρες την άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης για τις 17:00 το απόγευμα.

Επίσκεψη στο Πατρειαρχείο στις 12:30


Εν τω μεταξύ, στις 12:30 το μεσημέρι οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν τελικά το Πατριαρχείο αν και στη συζήτηση που είχαν στα αποδυτήρια ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς συμφώνησαν να επιστρέψουν άλλη μέρα για να κάνουν την επίσκεψη.

Ωστόσο, η αλλαγή στην ώρα επιστροφής των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Ελλάδα, έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αυτή στο Πατριαρχείο, με το οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση η οικογένεια των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.

Τον περασμένο Οκτώβριο όταν σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού είχε επισκεφθεί το πατριαρχείο είχαν υποσχεθεί στον κ.κ. Βαρθολομαίο πως την επόμενη φορά που ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν στην Πόλη θα επαναλάμβανε την επίσκεψή του.

Από την περασμένη Τετάρτη, όμως, όταν η «ερυθρόλευκη» αποστολή προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν στο μυαλό τους, μόνο ένα: αρχικά τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ναός του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο έχει επισκευαστεί με έξοδα του αείμνηστου Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της οικογένειας. Στο Πατριαρχείο υπάρχει η προτομή και φωτογραφία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, του παππού του νυν προέδρου της ΚΑΕ.

Από το Πατριαρχείο η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης «Κεμάλ Ατατούρκ» για να γνωρίσει την αποθέωση στο «Ελ.Βενιζέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου