Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σε νοσοκομείο του Τόκιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Προσβλήθηκε από ιό

Σε νοσοκομείο του Τόκιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ   (Φωτογραφία:  Reuters
 
Το κιο, Ιαπωνία
Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας μεταφέρθηκε ο Πολ ΜακΚάρντεϊ, ο οποίος προσβλήθηκε από ιό, που τον ανάγκασε να ματαιώσει μια σειρά συναυλιών.
Το 71χρονο πρώην «Σκαθάρι» ανέβαλε πέντε συναυλίες σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα.

Εκπρόσωπος του Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιβεβαίωσε ότι ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε σε κλινική στο Τόκιο, καθώς προσβλήθηκε από ιό.

«Από την ημέρα που αρρώστησε και αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλίες, ο Πολ δέχθηκε με επιτυχία φαρμακευτική αγωγή. Θα επανέλθει πλήρως και οι γιατροί του ζήτησαν να ξεκουραστεί για κάποιες μέρες ακόμα» ανέφερε ο Στιούαρτ Μπελ.

«Ο Πολ είναι πολύ συγκινημένος από όλα τα μηνύματα και τις ευχές που έχει λάβει από τους φαν του από όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με τον Guardian, o ΜακΚάρτνεϊ είναι άρρωστος εδώ και μια εβδομάδα και εμφάνισε συμπτώματα της ασθένειας λίγο αφότου έφτασε στην Ιαπωνία στις 15 Μαΐου.

Αρχικά ακύρωσε τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για τις 17, 18 και 19 του μήνα. Ωστόσο τώρα ακυρώθηκε και η συναυλία της Παρασκευής στην Οσάκα, καθώς και αυτή της 28ης Μαΐου στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου