Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δουλειά σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων έπιασε ο Μπερλουσκόνι

Ξεκίνησε να εκτίει την ποινή του

Δουλειά σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων έπιασε ο Μπερλουσκόνι
Ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που ο Μπερλουσκόνι δεν χάρισε ούτε νεύμα στο πλήθος των φωτογράφων που τον περίμεναν   (Φωτογραφία:  Reuters
 
 
Μιλάνο
Την ποινή του -καταδίκη σε κοινωφελή εργασία για έναν χρόνο- άρχισε να εκτίει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δίνοντας το «παρών» σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.
To συνήθως ήρεμο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων Sacra Famiglia στο Τσεζάνο Μποσκόνε, έξω από το Μιλάνο, ήταν το πρωί της Παρασκευής περικυκλωμένο από κάμερες και ρεπόρτερ που θα απαθανάτιζαν την άφιξη του πρώην Καβαλιέρε κατά την πρώτη του ημέρα δουλειάς στο ίδρυμα.

Όταν ο Μπερλουσκόνι έφτασε, δεν χάρισε ούτε ένα νεύμα στους δημοσιογράφους και μπήκε για να αναλάβει καθήκοντα.


7 φωτογραφίες
«Όνειρό μας να σε δούμε στη φυλακή» του φώναξε άνδρας που τον περίμενε, ο οποίος απομακρυνθηκε.
Τα δημοσιογραφικά συνεργεία έμειναν έξω από το ίδρυμα μέχρι το μεσημέρι, περιμένοντας να ολοκληρώσει τη «βάρδια» του ο Μπερλουσκόνι.

Ο Μπερλουσκόνι είχε καταδικαστεί αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Mediaset. Η αρχική ποινή φυλάκισης είχε μετατραπεί, όπως αναμενόταν λόγω της ηλικίας του, σε κοινωφελή εργασία ενώ ο πρώην Καβαλιέρε προσπάθησε, ανεπιτυχώς, ακόμη και να ρίξει την κυβέρνηση Λέτα θέλοντας να εκβιάσει την απονομή χάριτος.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου