Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Do you believe in miracles???

Σαν σήμερα, το 2006, η Εθνική μπήκε στο παρκέ της Σαϊτάμα για τον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας απέναντι στα "θηρία" και... δύο ώρες μετά, κατάφερε να κάνει ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη να παραμιλάει!

Ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Ζήσης (από τον πάγκο ένεκα... Βαρεχάο), ο Χατζηβρέττας, ο Βασιλόπουλος, ο Κακιούζης, ο Φώτσης, ο Ντικούδης, ο Τσαρτσαρής, ο Παπαδόπουλος και ο Σχορτσανίτης είδαν απέναντί τους τον ΛεΜπρόν, τον Ουέιντ, τον Καρμέλο, τον Πολ, τον Μπος και τον Χάουαρντ και τους "φιλοδώρησαν" με μια μεγαλοπρεπή 100άρα, στην τελευταία ήττα των Αμερικανών σε επίπεδο ανδρών, με τον Μάικ Σιζέφσκι, ακόμα να μνημονεύει το "χουνέρι" που του είχε "σκαρώσει" ο Γιαννάκης και τον Ουέιντ να αναρωτιέται μετ
ά τον αγώνα "πώς διάολο μαρκάρεται το pick n' roll"!

http://www.gazzetta.gr/basketball/gallery/537855/do-you-believe-miracles Έχουν περάσει 7 χρόνια, ενώ από εκείνη την Εθνική συνεχίζουν μόνο ο Σπανούλης, ο Ζήσης και ο Φώτσης, αλλά το γεγονός ότι ανήμερα της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του ομαδικού ελληνικού αθλητισμού η Επίσημη Αγαπημένη ταξιδεύει για Σλοβενία, δεν μπορεί παρά να είναι καλός οιωνός ότι θα... ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΙΡΙΝΙΝΙ!

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα και να θυμάστε ότι στο μπάσκετ δεν είμαστε στην ελίτ. Είμαστε Η ΕΛΙΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου