Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ένας τόνος ηρωίνης στα χέρια του Λιμενικού

Δεκαπέντε συλλήψεις σπείρας ναρκωτικών στην ΑθήναΈνας τόνος ηρωίνης στα χέρια του ΛιμενικούΓιγαντιαία επιχείρηση αυτή την ώρα σε διαφορετικά σημεία του λεκανοπεδίου Αττικής για τον εντοπισμό μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 15 άτομα, ενώ έχει κατασχεθεί μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, που ξεπερνά τον ένα τόνο.

Στους συλληφθέντες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συμπεριλαμβάνονται μια οικογένεια Ελλήνων, τέσσερις υπήκοοι Τουρκίας και δύο άτομα από το Ιράν, οι οποίοι εισήγαγαν τμηματικά, μέσω θαλάσσης με πλοία ή οδικώς με φορτηγά, μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Η ηρωίνη τοποθετούνταν σε ειδικές κρύπτες κοντέινερ, που μετέφεραν νόμιμα φορτία και έφθαναν κατά κύριο λόγο ακτοπλοϊκώς στην Ελλάδα.

Υπολογίζεται ότι η ηρωίνη που έχει κατασχεθεί μέχρι στιγμής ζυγίζει 1.100 κιλά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί ποτέ στη χώρα.

Η επιχείρηση, που εξελίχθηκε στη Φιλοθέη, τη Σαρωνίδα και σε αποθήκη στα Μεσόγεια, γίνεται από το Λιμενικό Σώμα, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και την αμερικανική δίωξη ναρκωτικών DEA.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου