Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Θρήνος στην κηδεία της 25χρονης που έπεσε νεκρή στα Ίσθμια

Το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα ΊσθμιαΤραγικές στιγμές...

 

Το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα Ίσθμια   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )  

 

 

Κόρινθος
Το τελευταίο «αντίο» στην 25χρονη Κατερίνα, που έπεσε νεκρή κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στην παλαιά εθνική οδό στα Ίσθμια, είπαν φίλοι και συγγενείς στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στο Κοιμητήριο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα δύο αδέρφια της, ενώ κανείς από το περιβάλλον της άτυχης κοπέλας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα το χαμό της. Οι οικείοι της ζητούν την απονομή δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό της κοπέλας.

Η κηδεία της 25χρονης κοπέλας έγινε με έξοδα του Ταμείου των Αστυνομικών.

Όσον αφορά τις αστυνομικές έρευνες, ένας ακόμα από τους δράστες της συμπλοκής στα Ίσθμια, από την οποία έχασε τη ζωή της η 25χρονη κοπέλα, είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο πίσω αριστερά παράθυρο του οχήματος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Πρόκειται για τον Λίτα ή Ντρεμπάτα Ερμάλ, ο οποίος δραπέτευσε μαζί με άλλα έντεκα άτομα από τη φυλακή στις 23 Μαρτίου.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι και ο δεύτερος από τους δράστες της συμπλοκής στα Ίσθμια είναι δραπέτης από την ίδια φυλακή. Πρόκειται για τον 36χρονο Μάρκο Κόλα, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης.

Ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε από αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταβέρνα στην οποία σημειώθηκε η ληστεία. 
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου