Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δούρου: Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας

Το τηλεοπτικό χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη κινητοποίησε μέχρι και το lifestyle περιοδικό GQ που άφησε για λίγο τη Rihanna και έστειλε δημοσιογράφο του στην Αθήνα για να διαπιστώσει και να γράψει τι συμβαίνει στη χρεωμένη χώρα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ολόκληρο αφιέρωμα, με δηλώσεις του θύτη Κασιδιάρη, των θυμάτων Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου και ένας πιασάρικος τίτλος για την πτώση της Ελλάδας. Aν κάτι πέτυχε το GQ, ήταν να βάλει τους πολιτικούς στο δικό του λαιφσταιλίστικο mood, με τις συνεντεύξεις που πήρε.

O απεσταλμένος Chris Hearth ήρθε σε επαφή με τους τρεις Έλληνες πολιτικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και η Ρένα Δούρου σχολίασε με τρόπο που, αν και θυμίζει λίγο Τατσόπουλο, έγινε μάλλον πριν από αυτόν και επίσης είναι πιθανό να μην γινόταν, αν το ερώτημα ετίθετο τώρα στη βουλευτή.


Η κ. Δούρου μιλάει για την κινδυνολογία γύρω από το πρόσωπο του Τσίπρα και δηλώνει, όπως αποδίδεται η δήλωση στο news247 : "Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας".


Η Ρ. Δούρου ζήτησε συγγνώμη για τα Αγγλικά της που «θυμίζουν greek kamaki,» λέγοντας αστειευόμενη: "Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί"
και ενημέρωσε ότι δεν μπορεί πια να μπει σε μέσο μαζικής μεταφοράς γιατί από τότε με το χαστούκι «πολλοί με προσεγγίζουν, είτε για να με συγχαρούν, είτε για να μου επιτεθούν". Συνέχισε λέγοντας: "Όλα αυτά δεν συμβαίνουν εξαιτίας των πολιτικών μου προτάσεων, αλλά λόγω αυτού του βίντεο. Το μοναδικό που με κάνει εξαγριώνει είναι ότι για μέρες, αυτό το γ@μημ@νο κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο κυκλοφόρησε μέχρι και στο Τόκυο". Η ίδια κατέληξε μάλιστα, λέγοντας ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θύμωσε μαζί της, επειδή:

«Είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο - ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες".
Ο Κασιδιάρης δηλώνει ότι εκείνο το πρωί πριν πάει στον Παπαδάκη δεν ήπιε καφέ αλλά έφαγε μόνο All-Bran, γιατί δεν ήθελε να είναι σε υπερδιέγερση ενόψει της τηλεοπτικής του αναμέτρησης, παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί γιατί έκαναν πλάκα μαζί του.


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου