Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Παρελθόν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απ' τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Αναλαμβάνουν Ρότσα και ΒονόρταςΟ Φερέιρα (δεξιά) έφυγε, ο Ρότσα αναλαμβάνει..

Αθήνα
Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο.

Οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο με τον 66χρονο τεχνικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Γιάννης Βονόρτας θα καθίσουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ.


Η κριτική στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού ήταν σκληρή εδώ και αρκετό καιρό τόσο λόγω αποτελεσμάτων, όσο και λόγω απόδοσης της ομάδας, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να υποκύπτει στις πιέσεις οπαδών και μελών της διοίκησης για απομάκρυνση του 66χρονου τεχνικού.


Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα της Τρίτης, μετά την άφιξη των Πρασίνων από την Κέρκυρα, ωστόσο αναβλήθηκε για την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Όμως, ούτε τότε έγινε αφού ο Αλαφούζος δεν πήγε το πρωί στην Παιανία και έτσι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.


Σημειωτέον ότι ο κ. Ρότσα (πρωταθλητής πέρυσι με την ομάδα Νέων των Πρασίνων) επιστρέφει ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού έπειτα από 13 χρόνια. Τελευταία φορά είχε κοουτσάρει τους Πράσινους για το πρωτάθλημα στις 30 Μαΐου 1999 στην εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 3-2.


Εν τω μεταξύ, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (15/11, 13.00) στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος θα αναλύσει τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση του κ. Φερέιρα αλλά θα αναπτύξει και τα σχέδιά του εν όψει της επόμενης ημέρας στο Τριφύλλι.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου