Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σοκ στη Λαμία

Μακραίνει η λίστα των αυτοκτονιών στη χώρα μας. Στις 05.00 το πρωί της Δευτέρας, ένας ηλικιωμένος άνδρας ανέβηκε στο περβάζι του 5ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και λίγο πριν από τις 09.00 βούτηξε στο κενό.

Η περίπτωσή του συγκλονίζει την πόλη της Λαμίας. Πρόκειται για τον τέως διευθυντή της ακτινολογικής κλινικής του νοσοκομείου, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει λόγω προσωπικών προβλημάτων.


Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, οι φίλοι του γιατροί, που του μιλούσαν συνέχεια, ακόμη και η σύζυγός του, που έφθασε στο σημείο, ουδείς κατάφερε να τον μεταπείσει.
Ποιος ήταν ο 64χρονος αυτόχειρας

Ο 64χρονος Β.Κ. ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Ο 64χρονος γιατρός είχε κλειστεί στον εαυτό του και, όπως όλα δείχνουν, έπασχε από κατάθλιψη. Εισήλθε στο νοσοκομείο, με το πρόσχημα ότι ήθελε να επισκεφτεί την πεθερά του, η οποία νοσηλευόταν. Δίχως να καταλάβει κάποιος το παραμικρό, βγήκε από το παράθυρο του 5ου ορόφου και αυτοκτόνησε.


Ο 64χρονος αυτόχειρας ήταν πατέρας δύο παιδιών (είχε κόρη και γιο). Τους τελευταίους 6 μήνες βίωνε μεγάλο άγχος και συχνά ήταν προβληματισμένος, καθώς, ενώ είχε βγει σε σύνταξη, δεν είχε πάρει χρήματα από το εφάπαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου