Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Εν ψυχρώ δολοφονία φαρμακοποιού με σκοπό τη ληστεία

Καρτέρι θανάτου σε έναν 52χρονο φαρμακοποιό είχαν στήσει δύο άγνωστοι που τον πυροβόλησαν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Θύμα είναι ο Σπύρος Πουκαμισάς, μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, ο οποίος είχε αναχωρήσει λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι από το φαρμακείο του, στου Ρέντη.


Την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους, τον πλησίασαν δύο άγνωστοι που επιχείρησαν να του αρπάξουν την τσάντα.


Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δύο άγνωστοι τον πυροβόλησαν και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των ληστών.


Σχετικά με την δολοφονία του φαρμακοποιού μέλους του Φ.Σ. Πειραιά Σπύρου Πουκαμισά , ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:


Είμαι συγκλονισμένος από την άνανδρη δολοφονία ενός αξιόλογου συναδέλφου και αγαπητού φίλου μου. Ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα έναν αγωνιστή φαρμακοποιό και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη.

Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ζητάμε την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων.

Για «στυγερό έγκλημα που δείχνει ότι το ποτήρι ξεχείλισε» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει τη δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού από ληστές στο Ρέντη. «Δεν πάει άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ είναι η ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου