Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Έλτον Τζον ξεκίνησε να τραγουδά σε γάμους από την Ελλάδα

Από τον Πέτρο Στεργίου

Δύσκολοι καιροί και για τους τραγουδιστές του εξωτερικού! Ο Έλτον Τζον, ο οποίος έχει διαγράψει μια ζηλευτή πορεία στη δισκογραφία, δεν γνωρίζει πλέον την επιτυχία που είχε κάποτε. Έχει καιρό να κάνει κάτι αξιοσημείωτο στην καριέρα του και βλέπει τα εισοδήματα του να συρρικνώνονται. Γι’ αυτό, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ο τραγουδιστής γάμων, κάτι που στην Αμερική θεωρείτε υποτιμητικό, για έναν καλλιτέχνη.

Το να εμφανιστεί ένας σταρ του επιπέδου του Έλτον Τζον σε γάμο, παλιότερα ήταν απαγορευτικό, με τη μοναδική εξαίρεση όταν το χρηματικό δέλεαρ ήταν… αστρονομικό. Πολλές φορές, οι εμφανίσεις αυτές δεν έβλεπαν καν το φως της δημοσιότητας (σ.σ. ήταν από τα ζητούμενα του καλλιτέχνη όταν έκλεινε την συμφωνία να τραγουδήσει σε γάμο).

Τώρα, όμως, ο Έλτον Τζον σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο τραγουδά και σε άλλο γάμο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τραγούδησε στο γάμο της Laura Katzenberg, κόρη του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Jeffrey Katzenberg. Η νεαρά παντρεύτηκε τον παραγωγό δίσκων Mark Sudack, στο Λος Άντζελες.
 Nick Candy και Holly ValanceeΤο προηγούμενο βράδυ, τραγούδησε στον γάμο του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Nick Candy και της τραγουδίστριας Holly Valancee.

Τον Αύγουστο, εμφανίστηκε σε γάμο στον Καναδά, έχοντας λάβει τεράστια αμοιβή για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα για τη μάχη κατά του AIDS.


Ο πρώτος γάμος στον οποίο τραγούδησε ο Έλτον Τζον, ήταν ελληνικός! Είχε εμφανιστεί στον γάμο της Μαργαρίτας Λάτση με τον Γιώργο Κατσιάπη στις 29 Ιουνίου 1996, στην έπαυλη της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη. Γάμος που άφησε εποχή και είναι ακόμα σημείο αναφοράς στους κοσμικούς κύκλος. Σύμφωνα με φήμες της εποχής, ο εκκεντρικός σταρ είχε τρελάνει τους διοργανωτές με τα καπρίτσια του, ενώ είχε πληρωθεί αδρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου