Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πολλαπλά διαιτητικά λάθη στο ματς ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα – Αναφορά του διαιτητή στις κασέτες για τα στημένα

Γ. Αλαφούζος: "Όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής"

"Όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής"πολλαπλά διαιτητικά λάθη από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ματς Παναθηναϊκού - ΠΑΣ Γιάννινα σημάδεψαν την αναμέτρηση της Σούπερλίγκας. Πριν την έναρξη του αγώνα, η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της είχε τονίσει πως ακούγονται και γράφονται πολλά στα ΜΜΕ και πως ο δωδεκανήσιος διαιτητής δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του, ζητώντας παράλληλα να σταθούν οι διαιτητές στο ύψος των περιστάσεων.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Γιάννης Αλαφούζος, μετά τη λήξη του αγώνα, έντονα προβληματισμένος, δήλωσε πως τα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, και πρέπει ίσως να απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές, κάνοντας λόγο ακόμη και για το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει την κατάσταση.

Στο μεταξύ, στην τηλεοπτική εκπομπή Γκολ Χωρίς Σύνορα ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, αποκάλυψε ότι ο Σιδηρόπουλος αναφέρεται στις κασέτες της ΕΥΠ, που αφορούν διάλογους που βρίσκονται στη δικογραφία για τους στημένους αγώνες.

Συγκεκριμένα, δυο πρόεδροι ΠΑΕ στους οποίους έχουν αποδοθεί κακουργηματικές κατηγορίες, συνεννοούνται μεταξύ τους και συμφωνούν ο Σιδηρόπουλος να μην παίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας με την χαρακτηριστική φράση: «Για να τον κρατήσει τον Σιδηρόπουλο την άλλη εβδομάδα για σένα.» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου