Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνα της Γουεστ Χαμ για 1 εκατ. λίρες που... χάθηκαν στον δρόμο για τη μεταγραφή του Μαζουακού

Έρευνα της Γουεστ Χαμ για 1 εκατ. λίρες που... χάθηκαν στον δρόμο για τη μεταγραφή του ΜαζουακούΔιεξάγουν έρευνα οι υπεύθυνοι της Γουέστ Χαμ για να βρεθεί άτομο που μπορεί να έχει πάρει περισσότερα από ένα εκατ. λίρες και δεν υπάρχει στη συμφωνία της μεταγραφής του Μαζουακού με τον Ολυμπιακό.
Έρευνα για την μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό διεξάγουν τις τελευταίες ημέρες οι υπεύθυνοι της Γουέστ Χαμ. 

Όπως αναφέρουν σχετικά βρετανικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας καθώς και άλλα μέλη του ΔΣ της, πιστεύουν ότι έχουν πληρώσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο λίρες περισσότερο από τη συμφωνία όπως αυτή αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα της μεταγραφής. 

inner

Μάλιστα, η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι πριν από λίγες ημέρες, από τη Γουέστ Χαμ έστειλαν στην Αθήνα ένα άτομο το οποίο θα ερευνήσει εάν ευσταθούν οι πληροφορίες αυτές. Αυτό που θέλουν να βρουν από την αγγλική ομάδα είναι εάν υπάρχει άτομο που έχει λάβει χρήματα για τη μεταγραφή, το οποίο δεν αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα τα οποία έχουν υπογραφεί. 

inner

«Με εντολή του πρόεδρου Ντέιβιντ Σάλιβαν και του γραμματέα, Αντριου Πίντσερ ο ερευνητής έχει χρεωθεί με την προσπάθεια να εντοπίσει ποιος έλαβε προμήθεια για τη συμφωνία καθώς υπάρχει ο φόβος ότι η τιμή για τον Μαζουακού είναι φουσκωμένη» αναφέρει και συνεχίζει το σχετικό δημοσίευμα: 

«Εκτιμάται ότι η ιεραρχία στην ομάδα θέλει να βεβαιωθεί ότι η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε σωστά και από τις δύο πλευρές της συμφωνίας. 

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί χάος με το πρωτάθλημα να καθυστερεί να ξεκινήσει καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά. Επίσης, ερευνάται από τη δικαιοσύνη η συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ως μέλος σε ένα σύστημα στημένων αγώνων», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου