Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Υπερσιβηρικός! (αυτοκινητόδρομος)

Από την Αμερική στην Αγγλία. Καταπληκτική ιδέα από τον...Πούτιν!!! Τους άφησε στον τόπο όλους. Ο ρώσος ηγέτης θέλει να συνδέσει την αμερικανική ήπειρο με την Ευρώπη και την Βρετανία, με ένα εξαιρετικά μεγαλεπήβολο σχέδιο. 

 

 

Η Βρετανία να συνδεθεί οδικώς με την Αμερική, πρότεινε ο Πούτιν, δημιουργώντας τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο που θα εκτείνεται στην μισή περιμέτρο του πλανήτη!
Οι προτάσεις έχουν ήδη υποβληθεί για την κατασκευή μιας γιγάντιας διαδρομής,
που θα εκτείνεται σε μήκος 12.400 μιλίων από το δυτικό άκρο της Ρωσίας στον Βερίγγειο Πορθμό, μέχρι την Αλάσκα, μέσω ενός τούνελ ή μιας τεράστιας γέφυρας. Η σύνδεση σε υφιστάμενα οδικά δίκτυα -σε κάποια σημεία- στην Ευρώπη και την Ασία, θα επιτρέπουν στους ταξιδιώτες έναν σωστό αυτοκινητόδρομο, από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Βεβαίως, η Trans-Siberian σιδηροδρομική σύνδεση, καθώς και σωλήνες πετρελαίου και φυσικού αερίου θα τρέχουν παράλληλα με την εθνική αυτήν οδό, και τα σχέδια έχουν ήδη κατατεθεί για μια σιδηροδρομική σήραγγα που θα συνδέει την ρωσική περιοχή της Chukotka - όπου ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κάποτε υπηρέτησε ως κυβερνήτης - και την Αλάσκα. Ουάου που θα έλεγε και μια ψυχή...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου