Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια

Τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Ενα ανατριχιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αιγάλεω. Τεμαχισμένο πτώμα άγνωστου άνδρα βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων, στη διασταύρωση των οδών Σαράφη και Μούνδρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα ήταν τεμαχισμένο στη μέση, όπως επίσης και στους καρπούς των δύο χεριών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αιγάλεω. Φτάνοντας στο σημείο, οι πυροσβέστες βρήκαν δίπλα στον κάδο το πτώμα άγνωστου άνδρα, τυλιγμένο σε σεντόνι και σακούλα, το οποίο είχε καεί από τη μέση και πάνω. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε, το πτώμα είχε τεμαχιστεί στη μέση αλλά και στους καρπούς.

Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο δράστης ή οι δράστες τεμάχισαν το πτώμα και αφαίρεσαν τις παλάμες σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να καθυστερήσουν την αναγνώρισή του. Στη συνέχεια φαίνεται ότι επιχείρησαν να βάλουν και φωτιά, γεγονός το οποίο τράβηξε την προσοχή των περιοίκων, που ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου