Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συγγνώμη για το (αποτυχημένο) βουντού ζητά η Pepsi από τον Ρονάλντο Συγγνώμη για το (αποτυχημένο) βουντού ζητά η Pepsi από τον Ρονάλντο

Δεν σταματάς έτσι τον Πορτογάλο

Συγγνώμη για το (αποτυχημένο) βουντού ζητά η Pepsi από τον Ρονάλντο
H επίμαχη φωτογραφία στη σελίδα της Pepsi  

Στοκχόλμη, Σουηδία
Μια κούκλα «βουντού» που θύμιζε τον Ρονάλντο έκανε την εμφάνισή της στη σελίδα της Pepsi Σουηδίας στο Facebook, την παραμονή του κρίσιμου αγώνα Σουηδίας-Πορτογαλίας για την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Ο στόχος προφανής: να μην σκοράρει ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό των Πορτογάλων και να χάσουν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αδικος ο κόπος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε (πέτυχε χατ-τρικ) και η Πορτογαλία κέρδισε τη Σουηδία με 2-3. Έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας, σκορπίζοντας την απογοήτευση στην ομάδα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Επιπλέον η Pepsi ζήτησε συγγνώμη από τον παίκτη για τη φωτογραφία. Είναι γεγονός ότι η κούκλα ελάχιστα θύμιζε τον Ρονάλντο, όμως ήταν ξεκάθαρο ότι αναφερόταν σε αυτόν, αφού η φανέλα είχε το νούμερο 7.

Μάλιστα, η διαφήμιση προκάλεσε και την οργή των συμπατριωτών του Ρονάλντο, οι οποίοι απείλησαν να μην ξαναπιούν Pepsi.

Τελικά, τα 3 γκολ που σημείωσε ο Κριστιάνο στη Σουηδία αποζημίωσαν τους οπαδούς του, αλλά και όλους τους Πορτογάλους που πανηγύρισαν την πρόκριση.

Είναι προφανές ότι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από βουντού για να σταματήσει ο Κριστιάνο.  
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου