Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Απορρίπτει το Europa League η Σαουθάμπτον!

Η UEFA είναι πιθανόν να προσφέρει μία θέση στην Ευρώπη στους «Άγιους» μέσω του Fair Play League, ωστόσο εκείνοι θα την αρνηθούν, καθώς θέλουν να κερδίζουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.


Απορρίπτει το Europa League  η Σαουθάμπτον!

O Ποσετίνο θέλει διακρίσεις μέσα στο γήπεδο

 

H Σαουθάμπτον είναι πιθανόν να κερδίσει μία θέση στην Ευρώπη μέσω της διαδικασίας του Fair Play, καθώς η UEFA επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα που συμβαδίζει περισσότερο με τις αρχές της. Ωστόσο, ο τεχνικός της, Μαουρίτσιο Ποσετίνο ήταν σαφής: «Δεν θα δεχτούμε την θέση, ακόμα κι αν μας την προτείνουν. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε να απορρίψουμε την πρόταση επειδή θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο ό, κερδίζεις πρέπει να το κερδίζεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα δεχτούμε προοπτικές που έχουμε κατακτήσει μέσα στο γήπεδο και όχι απλά από το fair play, μόνο από τους πόντους και τα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την νοοτροπία που έχει για το ποδόσφαιρο...
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια άποψη έχει και ο Μπρένταν Ρότζερς της Λίβερπουλ, η οποία επίσης έχει πιθανότητες να βγει στο Europa League μέσω του Fair Play, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου