Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το συγκινητικό «αντίο» του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε και τυπικά το «αντίο» στον Ολυμπιακό ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στο «Γ.Καραϊσκάκης» στη κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έγινε σε συγκινητικό κλίμα για τους «ερυθρόλευκους».
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου      «Του χρόνου δεν θα είμαι εδώ» είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, που ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας του, τους παίκτες του αλλά και τους φιλάθλους, ενώ δήλωσε ότι έζησε «αξέχαστες στιγμές». Ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι της αποχώρησης του είναι προσωπικοί. 
     Ο Βαλβερδε ευχαριστησε τον Μαρινακη για τα 4 εκατομυρια ευρω που πηρε χωρις κοπο τα δυο τελευταια χρονια, μιας και η επιτυχια του δεν θα ηταν εφικτη  αν την μια χρονια δεν νικουσαν τον παναθηναικο στο καραισκακη με τον τροπο που τον νικησαν (ακυρωση γκολ κατσουρ και μη ακυρωση δευτερου γκολ ολυμπιακου ως οφσαιντ), και την φετινη αν δεν αλλαζαν τον Βασσαρα, τους εποπτες των αγωνων, βαζοντας τον Σαββα να ουρλιαζει για την επενδυση του προεδρου, ακυρωνοντας και μετατοπιζοντας αγωνιστικες ομαδων που μετα επαιζαν με τον ΠΑΟ, μεταθετοντας μια ολοκληρη αγωνιστικη και τελος βαζοντας τους εγκαθετους να διακοψουν τον αγωνα στο ΟΑΚΑ, σταματωντας τον ανυπαρκτο, που χωρις λεφτα και διοικηση, τολμουσε να ειναι πρωτος στην βαθμολογια, μπροστα απο την μπαρτσα της ελλαδας.
     "Με βαρια καρδια αφηνω το πιο ευκολο πρωταθλημα της ευρωπης. Τωρα θελω να δοκιμασω κατι πιο δυσκολο", εννοοντας την ισπανια  απο την οποια εφυγε στη μεση της σεζον την τελευταια φορα σαν αποτυχηυμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου