Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Μας γ… στην πάσα η Μπαρτσελόνα»

Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει με τον δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο τους δύο πρώτους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, αποθεώνοντας την αγωνιστική συμπεριφορά των Μπάγερν και Τσέλσι απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρεται και στο εντυπωσιακό 0-4 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στις «Ζωσιμάδες».

Καταρχήν, επιτρέψτε μου να πω ότι ο γιος μου, Αναστάσιος Αλέφαντος, αεροναυπηγός, διευθυντής σε σημαντικό τομέα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» εδώ και 11 χρόνια, με σπουδές 7 χρόνια στην Αγγλία, και έπειτα από την Αγγλία με επιπρόσθετες σπουδές στην Ανωτάτη Εμπορική εδώ, οικογενειάρχης με 2 παιδιά, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές για πρώτη φορά, με το ΛΑΟΣ στη Β’ Αθηνών. Είναι επιστήμονας. Ηλικία 44 ετών.
Να ξεκινήσουμε από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που μόλις τώρα τελείωσε. Κάθε φορά μιλάω το βράδυ με τον Σινάνογλου. Όλο πάσα, πάσα, πάσα, μας γ… στην πάσα η Μπαρτσελόνα! Αυτό το ποδόσφαιρο-μπιλιάρδο. Την έκλεισε όμως σωστά ο Ιταλός ο Ντι Ματέο της Τσέλσι- όχι σαν τον Μπόας πριν- της έβαλε μία διπλή ζώνη άμυνας με ειδικό βάρος πάνω στον Μέσι, την βρήκε ανοιχτή σε μία φάση και της το κάρφωσε! Να η ήττα για την Μπαρτσελόνα ύστερα από 14 μήνες που είχε να χάσει στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου